Cine sunt? Despre

 

 

Povestea Evolette Pilates & Yoga Studio Bistrița începe în 2020, anul în care am inaugurat studioul pe care și l-a imaginat mereu Cristina Balog – instructor Pilates și sufletul Evolette.

Sala de activități este încăpătoare, dar în același timp intimă, și este dotată cu tot ceea ce are nevoie un studio de Pilates pentru a putea practica toate metodele cunoscute astăzi: Pilates Barre, Pilates Sassy Weights ( cu accesorii), Pilates Suspension Method by Rebecca Beckler (Cristina Balog este instructor trainer și ambasador PSM în România), Pilates mat, Pilates props sau Aero Fit (cu Andrada Costeanu).

Micul și cochetul nostru Studio Evolette are zone de recreere, cea pe care o iubim cel mai mult fiind terasa unde ne putem retrage la un ceai sau unde chiar ținem cursuri când vremea ne permite. 

Și tot pentru recreere și chiar detoxifiere avem SAUNA USCATĂ, care poate fi folosită oricând de cursanții noștri. 

Și pentru că locurile de parcare sunt mereu o problemă acolo unde se face sport, la Evolette nu o să ai niciodată grija locului de parcare, avem o parcare suficient de generoasă (minim 14 locuri), unde poți să-ți lași în siguranță mașina în timpul orelor petrecute alături de noi.

Unde se întâmplă magia Studioul

Cum se întâmplă secțiuni din curs

Fiecare ședință este specială pentru că le oferă participantelor șansa de a-și manifesta feminitatea, de a-și dezvolta încrederea în sine și de a-și construi un corp tonifiat și armonios

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.